9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,72 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,97 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Hilti Türkiye tam kapanmada da müşterilerinin yanında

Türkiye, pandemi önlemleri kapsamında 29 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma sürecine giriyor. Bu süreçte şirketler de üretim ve yönetim gibi iş proseslerinin aksamaması, çalışanları ve müşterilerinin bu süreçten etkilenmemesi adına bir dizi önlemi hayata geçiriyor. Çalışanları, müşterileri ve dolayısıyla toplum sağlığını önceliği kabul eden Hilti Türkiye, 17 günlük tam kapanma döneminde paydaşlarının bu durumdan etkilenmemesi ve iş süreçlerinin devamlılığının sağlanması için entegre hizmet ağını devreye alıyor...

Hilti Türkiye tam kapanmada da müşterilerinin yanında

Tam kapanma kararı ile pandemi dönemine yönelik aksiyonlarını güncelleyerek disiplinler arası bir organizasyon yapısı kuran Hilti Türkiye, 17 günlük kapanma dönemi için süreklilik planlarını hazırladı. Tüm dünyayı alarma geçiren pandemi döneminde iş süreçlerini, dünyada ve ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak sürekli güncel tuttuklarını söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan kurdukları güçlü organizasyon ağı ile daha önce olduğu gibi şimdi de olası aksamaların önüne geçmeyi hedeflediklerini açıkladı. Çalışma saatlerini de hükümetten alınan teşvik ve öneriler doğrultusunda güncellediklerini hatırlatan Işıltan, alınan önlemlerle bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatmayı öngördüklerini söyledi.

Müşterilerin ihtiyaçları farklı çözümlerle karşılanıyor

Saha ekibinin “Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi” çerçevesinde uygun durum ve koşullarda yollarda olacağını söyleyen Özgecan Işıltan; “Kırmızı Hilti arabalarımız, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ziyaretlerine devam edecek. Ziyaret kısıtlaması içeren durumlarda ise satış ve mühendislik ekiplerimiz telefonla ve dijital olarak desteklerini sunmayı sürdürecek. Amacımız, müşterilerimizin sorularının cevapsız kalmasını önleyerek sorunları ortadan kaldırmak. Bu kapsamda da müşteri hizmetleri departmanımız, 44 HILTI (444 45 84) numaralı telefondan, sipariş ve sorulara hafta içi 08.00-17.30 saatleri arasında yanıt verecek. Aynı zamanda müşterilerimiz bizlerle hizmet@hilti.com adresinden e-posta yoluyla veya “canlı sohbet” ve “sizi arayalım” talebiyle iletişime geçebilecek. Ürün ve servislerimizle ilgili videolara YouTube kanalımızdan ulaşabilecek olan müşterilerimiz; Facebook, Instagram ve LinkedIn gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden de bizlerle temas kurabilecekler” şeklinde konuştu.

Dijital kanallar aracılığıyla sipariş ve online tahsilat kolaylığı

İnternet sitesi ve mobil uygulamalardan sipariş almaya devam edeceklerini ifade eden Işıltan, müşterilerin bu kanallardan sipariş vermesi durumunda yüzde 50 navlun indiriminden faydalanabileceklerini söyledi. Her türlü ürün, servis ve uygulama bilgisine online olarak Hilti internet sitesinden ulaşılabileceğini belirten Işıltan; “Bu süreçte olabildiğince dijital alt yapılı hizmetlerimizle müşterilerimizin yanında olacağız. Örneğin, ödemelerini güvenli ve hızlı bir şekilde online tahsilat sistemimiz odeme.hiltitahsilat.com üzerinden yapabilirler. Mühendislik platformumuz olan ASK HILTI’de tüm sorularına en kısa süre cevap bulabilir, ilgi alanlarına yönelik webinar’ları izleyebilir, makaleleri okuyabilir ve bu süreci gelişimleri için bir fırsata dönüştürebilirler” açıklamasında bulundu.

Üretim süreçleri devam edecek

Üretim süreçlerinin aksamaması ve tedarik zincirinde yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesi adına tüm önlemleri devreye aldıklarını söyleyen Işıltan; “Ana depomuz müşterilerimize ilgili ürünleri, ihtiyaç duydukları yerde ve zamanda ulaştırmak için tam kapasite çalışmaya devam edecek. Tesislerimiz açık olduğu için üretimimiz tüm lokasyonlarda sürecek. Dolayısıyla müşterilerimiz sipariş verdikleri ürünleri kargo yoluyla teslim alabilecek. Servis taahhütlerimizi de yerine getirmeye devam ediyoruz, Tamir Bakım Servisi her zamanki gibi açık olacak. Ayrıca müşterilerimiz “Arayın, Gelelim” hizmetimizden yararlanabilir; İstanbul, Ankara, İzmir ve Manisa için makinelerinin bulundukları şantiyeden alınmasını isteyebilir” dedi.

Merkez ofisinin evden çalışma modeline geçtiğini, teknik servis ve depolarda tek vardiya sistemin uygulanmaya başlandığını ve mağazaların 17 Mayıs’a kadar kapalı olacağını söyleyen Işıltan, saha ekibinin, müşteri ve mühendislik ofisleri ziyaretlerinde Sağlık Bakanlığı’nın yönergelerine uygun bir şekilde önlemlerini alarak kendilerinin, müşterilerinin ve dolayısıyla toplumun sağlığını ve güvenliğini koruduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İsviçre çelik endüstrisi krizde: Mali zorluklar ve destek beklentileri mevcut

19 Nisan 2024 Cuma

Vişne Madencilik, halka arz sürecini başlattı

19 Nisan 2024 Cuma

Baku Steel Company üretimi artırmayı hedefliyor

18 Nisan 2024 Perşembe

MMK 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin sonuçları açıkladı

18 Nisan 2024 Perşembe

Kamerun ve Kongo arasındaki projede hisse değişikliği!

17 Nisan 2024 Çarşamba
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun